За Каунт
Друштвото за даночен консалтинг и сметководство КАУНТ Скопје, веќе две децении е лидер во обезбедување на даночни, сметководствени, финансиски и правни услуги на мали и средни субјекти

Поставете прашање

Зачленете се и искористете три бесплатни совети за вашиот бизнис

Повеќе

17.10.2014 11:15:38

Цврсти и строги принципи

ИНТЕР ИНЖЕНЕРИНГ ДООЕЛ Скопје

“Да имаш целосна поддршка од Каунт е огромна привилегија. Нивните цврсти и строги принципи на работа, се одраз на професионализам и сигурност. Нивното искуство е оргомно, но се експерти за градежништво, затоа повеќе од 15 години целосно се грижат за моето сметководство, а исто така можам да истакнам дека во секое време имам и даночен советник, што ми овозможува да ги разрешам сите мои дилеми, и помага во развојот на мојот бизнис„ .

Ангел Анастасов, сопственик  
ИНТЕР ИНЖЕНЕРИНГ ДООЕЛ Скопје
www.interingenering.com.mk