За Каунт
Друштвото за даночен консалтинг и сметководство КАУНТ Скопје, веќе две децении е лидер во обезбедување на даночни, сметководствени, финансиски и правни услуги на мали и средни субјекти

Поставете прашање

Зачленете се и искористете три бесплатни совети за вашиот бизнис

Повеќе

17.10.2014 11:13:50

Резонатор на моите идеи

ВИДЕО АЛАРМ ДОО Скопје

“Каунт е мојот сметководител и даночен советник откако почнав со мојот бизнис, повеќе од 10 години. Светлана е дел од нашиот тим и со нејзините совети се чуствувам сигурен знаејќи дека таа на исправен начин ќе ми каже како да постапам во секоја ситуација. Таа е резонатор на моите идеи„

Зоран Јанкуловски, сопственик 
ВИДЕО АЛАРМ ДОО Скопје
www.videoalarm.com.mk