За Каунт
Друштвото за даночен консалтинг и сметководство КАУНТ Скопје, веќе две децении е лидер во обезбедување на даночни, сметководствени, финансиски и правни услуги на мали и средни субјекти

Поставете прашање

Зачленете се и искористете три бесплатни совети за вашиот бизнис

Повеќе

18.09.2014 09:37:47

Доверба и професионализам

ЕЛМОНД ИН ДООЕЛ Скопје

“Соработката со Каунт претставува доверба и професионализам, добро е да знаете дека се дел од Вашиот тим, бидејќи делува смирувачки и што е најважно имате сигурност„

 

Драги Каевски, сопственик
ЕЛМОНД ИН ДООЕЛ Скопје
www.elmond-in.com.mk