За Каунт
Друштвото за даночен консалтинг и сметководство КАУНТ Скопје, веќе две децении е лидер во обезбедување на даночни, сметководствени, финансиски и правни услуги на мали и средни субјекти

Поставете прашање

Зачленете се и искористете три бесплатни совети за вашиот бизнис

Повеќе

15.08.2014 12:26:35

Воодушевен од поддршката

СРЦ Системска интеграција ДООЕЛ Скопје

“Не е претерување ако се каже дека без Каунт ние немаше да бидеме она што сме денес. Ние решивме да ангажираме фирма со најдобра репутација во областа - и не сме разочарани. Без помошта и поддршката од Каунт се сомневам дека ние би биле во можност да имаме законски исправна документација. Јас сум воодушевен од поддршката од Каунт - тие целосно ги исполнуваат своите ветувања„

Георги Гошев, управител 
СРЦ Системска интеграција ДООЕЛ Скопје
http://www.src.com.mk/